Mariagerfjord Erhvervsråd

Business Brunch - "Vitaminer til hovedet"


Dato og tid

Onsdag d. 12. september 2018 kl. 07:30 til 09:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 6. september 2018 kl. 12:00

Sted

Hotel Aa Mølle
Mariagervej 100
9560 Hadsund
Denmark

Arrangør

Mariagerfjord Erhvervsråd
+45 70 22 28 20
info@mfer.dk

Business Brunch med "vitaminer til hovedet"
Ledelse i lyset af disruption og hastige forandringer’

Mariagerfjord Erhvervsråd inviterer til Business Brunch med vitaminer til hovedet – du får dermed både et spændende oplæg om et aktuelt tema, ligesom der over en lækker brunch bliver lejlighed til at netværke med andre lokale erhvervsfolk.

Denne gang sætter vi, med et oplæg fra Anders Drejer, fokus på de særlige udfordringer, man står overfor i forhold til ledelse af virksomhed og medarbejdere i lyset af disruption. I disse år ændrer nye teknologier og forretningsmodeller markedssituationen markant i løbet af kort tid. Udfordringen går på tværs af brancher og du kan derfor blive inspireret uanset hvilken branche din virksomhed befinder sig i. Du vil bl.a. blive klogere på hvilke krav det stiller til ledelse af virksomheden, hvilken betydning der har for strategiarbejde, samt kompetenceudvikling og omstillingsparathed hos medarbejderne.

Andres Drejer er professor ved Institut for Økonomi og Ledelse på Aalborg Universitet og en af Danmarks bedste foredragsholdere, når emnerne er strategi, ledelse, innovation og forandring. Anders Drejer har skrevet flere bestsellere om disse emner og fungerer samtidig som sparringspartner for erhvervsledere.

7.15 - 7.30 Ankomst for deltagerne

7.30 -  8.00 Brunch og velkomst ved erhvervschef Michael Christiansen

8.00 – 9.00 Ledelse i lyset af disruption og hastige forandringer v/ Anders Drejer, professor, Institut for Økonomi og Ledelse, Aalborg Universitet (inkl. tid til spørgsmål og dialog)

9.00 – 9.30 NetværkstidFind vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Mariagerfjord Erhvervsråd
+45 70 22 28 20
info@mfer.dk