Mariagerfjord Erhvervsråd

Business Brunch - De politiske udfordringer og perspektiver i Europa.


Dato og tid

Fredag d. 26. april 2019 kl. 07:00 til 09:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 23. april 2019 kl. 08:45

Sted

DS Arena
Amerikavej 22
9500 Hobro
Denmark

Arrangør

Mariagerfjord Erhvervsråd
+45 70 22 28 20
info@mfer.dk

Netværksmøde om de politiske udfordringer og perspektiver i Europa

Brexit, flygtningekrise, handelskrig, EU's forhold til Rusland. Udfordringerne er store og mange, når de europæiske stats- og regeringsledere mødes i EU's øverste organ, Det Europæiske Råd. For bordenden sidder formand Donald Tusk, der har aalborgenseren Preben Aamann ansat som sin talsmand og politiske rådgiver. Preben Aamann er en af de ganske få embedsmænd, der har førstehåndskendskab fra stats- og regeringsledernes drøftelser af visioner, ambitioner og de store udfordringer for EU.

Preben Aamann vil ved dagens arrangement give dig en unik mulighed for at komme med ind i motorrummet af EU og give hans perspektiv på de aktuelle udfordringer og muligheder i EU.

Formålet med Det Europæiske Råd er fastlæggelse af EU's overordnede politiske retningslinjer, centrale beslutninger om medlemslandenes fælles fremtid og løbende krisestyring af de største udfordringer. Med udgangspunkt i den overordnede dagsorden, danner Det Europæiske Råds beslutninger grundlag for de andre EU-institutioners arbejde, såsom Kommissionen, Parlamentet osv.

Arrangementet er et fællesarrangement for medlemmer af Mariagerfjord Erhvervsråd, Hobro Erhvervsnetværk og Hobro IK’s erhvervsnetværk.

 

Program

7.00 Ankomst og  morgenbuffet

7.30 Velkomst

7.35 Indlæg ved Preben Aamann om de politiske udfordringer og perspektiver i Europa

8.30 Tid til spørgsmål, kommentarer og netværkstid

9.00 Tak for i dag

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Mariagerfjord Erhvervsråd
+45 70 22 28 20
info@mfer.dk